Ambachtelijke Bereidingen Wildiers: verrukkelijke confituur, gelei, marmelade en siroop volgens authentieke receptuur, sinds 1985

De eerlijke smaak van het pure product

Ambachtelijke Bereidingen Wildiers, opgericht in 1985, bereidt een heerlijke selectie aan delicieuze delicatessen. Stuk voor stuk artisanaal bereid, met een grote eerbied voor het pure product. Elk recept werd met grote zorg verfijnd tot alle smaken en texturen hun perfecte balans bereikten.

 

Ons familiebedrijf creëert ambachtelijke bereidingen in een breed – en soms avontuurlijk – smakenpalet. Van verrassende witloofconfituur en -konfijt tot verrukkelijke pickles volgens familiereceptuur.

 

Ontdek er alles over op onze Producten-pagina.

 

Onmisbaar in elk gamma

Een sterke prijs-kwaliteitverhouding, een ruim assortiment met meer dan 50 producten en de versheid van onze bereidingen maakt van onze producten een onmisbare topper voor elk gamma. We zijn bovendien producent van de échte Vlaams-Brabantse vliersiroop (een erkend streekproduct).

 

Hebt u vragen? Contacteer dan Ambachtelijke Bereidingen Wildiers in Tildonk (Haacht, Mechelen, Vlaams-Brabant).

 

Een nieuw leven voor vergeten smaken

Blijven ontdekken en herontdekken, blijven vernieuwen – dat is de boodschap. Onze fabriek en groothandel combineert klassieke bereidingen met vergeten, nieuwe smaken en gedurfde combinaties.

 

Onze producten worden succesvol verdeeld in binnen- en buitenland. Talloze groothandelaars, delicatessenzaken en voedingswinkels verrassen hun klanten elke dag weer met ons unieke aanbod aan smaken en bereidingen.